HJÄLP JUNIORERNA! (Behöver brädor)

This topic has 0 svar, 1 deltagare, and was last updated 1 year, 1 month sedan by  Hakman.

 • Författare
 • #1510545
   Hakman 
  Deltagare

  Hej!

  Som många säkert vet så har jag sedan 2013 satsat stort på att coacha juniorer i freestyle runt hela landet med träningsgrupper och camps. Alla juniorer mellan 6 och 26 år är alltid välkomna och alla får träna tillsammans oavsett nivå.

  Initiativet med gruppen jag coachar i Fiskebäck har varit så lyckat och det är helt fantastiskt att se barn och ungdomar som lär sig att surfa i början av en säsong och redan gör riktig freestyle i slutet av säsongen. Nivåerna är allt från rena nybörjare till mycket avancerad freestyle. Flera av de som har varit med från början är nu på en så hög nivå att de gör loopar, spocks, flakas och switch och är bara 15 år gamla.

  I år har vi tyvärr ett stort problem, det är så många nya barn och ungdomar som vill vara med i gruppen det finns inte tillräckligt många brädor och segel för att de ska kunna vara med.

  Jag och juniorerna behöver er hjälp! Om ni har gamla brädor eller segel som ni kan tänka er att skänka så kommer ni att ge chansen till flera nya barn och ungdomar att börja surfa och förhoppningsvis skapa ett livslångt intresse inom en fantastisk sport.

  Maila mig på Erikhakman@gmail.com om ni är intresserade av att stötta juniorerna. Jag berättar även gärna mer om initiativet för den som är intresserad.

  Erik

  Bilagor:

  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2020 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account