Ny “LookBook” Avantisails 2020

This topic has 0 svar, 1 deltagare, and was last updated 5 months, 2 weeks sedan by  svensson61.

 • Författare
 • #1514862
   svensson61 
  Deltagare

  Nu har Avantisail släppt sin produktkatalog för 2020. Produktionen är nu tillbaka i den ursprungliga fabriken efter ett lite ägarbyte. 2020 lineup är grym. Helt nya färger ett helt nyutvecklat Foilsegel. Foilseglet är framtaget baserat på Dans enorma kunskaper och erfarenheter från både windsurfing men också från foilbåtar från Moth och uppåt. Foilseglen är inte gjorda i membran utan är framtagna i traditionellt material för att bland annat få ned kostnaderna.
  Vågseglen är oförändrade i design detta år. Echo har det trimmats ytterligare med bland annat en plattar profil för att få ett superneutralt segel. Poweride är helt nytt och enligt Dennis Boisen en grym utveckling från ett tidigare redan grymt freeridesegel. Varje år läggs det mycket energi på Raceseglen Tempest och Machine. Dessa segel var redan grymma förra året så det är mindre tweakar som Dan arbetat med. Man har introducerat en G10 Clewboard på seglena som gör det superenkelt att klicka på den medföljande outhaultrissor.
  Läs och njut och när ni känner er redo hör ni av er till Ventonord för att höra mer, testa och köpa
  info@ventonord.com
  Tyvärr tillåter inte sidan att PDF läggs upp. Den kommer snart upp på http://www.ventonord.com eller titta på http://www.avantisails.com

  • Detta ämne redigerades 5 months, 2 weeks sedan av  svensson61.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2020 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account