PA Minnesrace 2010, 14-15 Augusti, Klagshamn

This topic has 12 svar, 7 deltagare, and was last updated 9 years, 3 months sedan by  Klang.

 • Författare
 • #821218
   Klang 
  Medlem

  Halloj alla,

  Härmed inbjuder SurfClub Klagshamn alla åter till det årliga PA Minnesracet i Klagshamn 14-15 augusti. Vi vet att vi är lite sent ute med inbjudan men vi hoppas att så många som möjligt kan komma och leka med oss.

  Inbjudan/NOR är även bifogad som PDF

  Slalom
  Tävlingen är i år utformad som en traditionell slalomtävling, ett härligt Folkrace, i en bana som är anpassad till antal deltagare. Blir vi många så blir banan lite längre, för vi vill ju att alla skall starta samtidigt, om möjligt.
  Tävlingen ingår inte i SWT Slalom cuppen utan är ett helt fristående “folkrace” event.

  Klasser
  Vi har tre olika klasser, Pro, Amatör, och Nybörjare. Alla anmäler sig till klass efter eget huvud. Pro och Amatör klasserna kommer att starta samtidigt, såvida vi inte blir väldigt många deltagare. Nybörjar klassen är för de som nyligen börjat utöva vår fantastiska sport, och deras bana blir kortare och förlagd nära land.

  Kostnad
  Deltagaravgiften är 200kr, varav 50kr går till PA Fonden

  Priser
  Vandringspris ges till vinnaren i Pro-klassen. Sponsorpriser kommer att lottas ut till alla deltagare samt till lottvinster (50kr/st)

  Mat
  Surfclub Klagshamn kommer att sälja lättare tilltugg (korv) och dricka i sin cafeteria. Övrig kost och dryck arrangeras av deltagaren själv.

  Partaj
  SurfClub Klagshamn kommer hålla grillarna varma på lördagkvällen samt pumpa ut musik i klubbstugan tills siste man släcker ljuset.

  Välkomna
  SurfClub Klagshamns styrelse

  #1389692
   Hanko 
  Deltagare

  Aj aj…. Jobbet sätter en rejäl käpp i vägen för min medverkan i år. Men jag har såklart lagt ut en del krokar hos “dem som mig skyldiga äro”. Så i dagsläget så ställer jag mitt rum till förfogande. 🙁

  HD-777

  #1390004
   andersbq 
  Deltagare

  Att hedra minnet av Per Andersson är väldigt viktigt. Dock denna gång så fyller min gamla jordenrunt-fartygschef 50 år. Blir ett kärt återseende i Kungshamn med många långseglarvänner. Som jag kände Per, så gäller det att leva i nuet, så jag hoppar surfet för 50-kalaset. (Tror dock faktiskt det kan bli lite vind till helgen i Klagan).

  #1390006
   Kapten K 
  Deltagare

  Barnvakt fixad!, jag kommer!

  #1390392
   SWE117 
  Medlem

  Så var det fixat och ordnat med fina priser till helgens PA-Race från Surfers och Robbans Sport & Surf.
  Förvisso ser prognosen lite sådär ut för tillfället med 6-7m/s, men det är fortfarande några dagar kvar för att bättra på den samma… och sen ska vi ju inte glömma festen och gemenskapen på lördagskvällen… alla som varit med tidigare vet ju hur kul det blir:grin:

  Vi ses till helgen!

  #1390531
   Klang 
  Medlem

  On Top Sports i Malmö kommer också att sponsra, så det blir ett riktigt bra prisbord.

  Är det många som kommer?

  #1390543
   RDKWC 
  Deltagare

  Ja jag kommer !!!
  Har hört det ska va fina priser o trevligt folk
  /Richard

  #1390588
   Jonas Thell 
  Deltagare

  Infinner sig vinden kommer jag en av dagarna i alla fall. Men proggen är ju inte direkt munter.

  Får hoppas det blir bra!

  #1390803
   Kapten K 
  Deltagare

  Blir det nån vind?
  Sent söndag kväll kanske??

  #1390811
   Klang 
  Medlem

  Ta me kidsen så kan vi leka lite i väntan på vind… prognos är prognos… det ser ut som att det finns vind i området iallafall… jag satsar 10kr på att vi får kört minst 4st heat i helgen.

  #1390829
   Hanko 
  Deltagare

  May the force be with U all guys i helgen. Mina tankar är där dom SKA vara denna helgen. Ni förstår säkert! Väldigt synd att jag inte kan vara med i år. Klagis är ju som bekant kul även utan vind och med bruten tå…! Å för att inte nämna det fantastiska boendet ! Kör hårt på alla fronter..! Mr 777

  #1390954
   Klang 
  Medlem

  Vi var flera tappra som väntade och väntade… men då vinden inte riktigt vill trycka till så gav vi slutligen upp vid 15.

  Daniel, Erik, Glenn, och Marec var ute med sina stora prylar och fick planat lite utanför piren… det såg ljust ut flera gånger, och alla var beredda för att göra en rusning ut för några heat… men men…

  Imorgon (sön) har vi skepparmöte kl 11, måtte DMI och FRV fixa till sina prognoser till imorgon bitti… suck

  #1391068
   Klang 
  Medlem

  Jaja… vi fick ingen vind men kul hade vi. Framför allt den härliga skara som trots ordentliga skyfall fick klubbhuset att vibrera en bit in på lördagnatt.

  Vi är väldigt tacksamma till alla våra sponsorer som har försett oss med ett ordentligt prisbord. Som bestämt sedan tidigare så lottades priserna ut vid lottdragning, både på lördag kväll och söndag eftermiddag. Lottinsamlingen, samt del av anmälningsavgiften (50kr), går oavkortat till PA fonden.

  Active Sports sponsrade PA Race med ett Point-7 6.6 freeride segel. Tanken var att detta skulle gå till vinnaren i Amatörklassen. Eftersom vi inte kunde utse någon vinnare bestämde SCK och Active Sports att seglet skall auktioneras ut, och att inkomsten går till PA fonden. Auktionen kommer att hanteras via SCKs hemsida, mer om detta snart.

  Eftersom vinden uteblev under helgen får Patrik Boyum behålla vandringspriset till nästa år.

  Stort tack till alla våra sponsorer och till alla underbara funktionärer som gjode helgen till ett härligt minne.

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2019 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account