Starboard isonic v/s Patrick slalom

This topic has 2 svar, 3 deltagare, and was last updated 3 years sedan by  Bicless.

 • Författare
 • #840919
   Ostagarn 
  Deltagare

  Vad säger ni som testat brädorna.
  Funderar nu på ny bräda till sommaren, och valet står mellan Patric slalom 100 eller 110L och Starboard Isonic 97 eller 107L.
  Vad är det som talar för respektive bräda?

  #1488119
   Alltidxx 
  Deltagare

  Eeh isonicen kostar 28000… så mycket vet jag 🙂

  #1488159
   Bicless 
  Deltagare

  Båda är grymma och dyra…. Kolfiberfrossa. Kvaliten ruskigt bra på båda, inga reklamationer alls senaste 2 åren hos oss på dessa modeller. Patrik är lite snällare och inte riktigt lika extrem i designen. Isonicen kan man skrämma upp lite snabbare fart på men marginellt och i verkligheten är det ju komfort och teknik som avgör vilken du kör snabbast på. Båda jippar fint och enkelt. Jag skulle mer gå på smak.

  Isonicen får du världens mest välrennommerade slalom som testats till förbannelse innan lansering. De gör upp till 5-6 prototyper varje år bara av en modell. Vi vet för de säljer fula prototyper billigt med konstiga vaxdetaljer efteråt. Patrik får man mer handpåläggning av Patrik himself men han har känsla och vet hur man gör efter alla år i världstoppen som åkare och designer. Patrik har inte samma resurser som Starboard att testa detaljer, vad händer när man tunnar ut aktern 2mm osv. Så håller Remi på Starbord på och finlirar inför varje säsong. Även labbar med olika material. Men bra blire.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2020 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account