Vindsurfingprylar i lägenhet

This topic has 5 svar, 5 deltagare, and was last updated 1 year, 7 months sedan by  aquario.

 • Författare
 • #1500604
   staffomania 
  Deltagare

  Ska flytta till lägenhet och är lite nyfiken hur ni som bor i lägenhet gör med era surfprylar. Har varit på en del visningar och mäklarna tycker ju inte man är riktigt klok när man frågar mer om källarförrådet än själva lägenheten. Har tänkt lite på att ev hyra ett förråd men det är lite dyrt eller alternativt köpa en skåpbil och ha prylarna i.

  Kollar i Hägersten/Segeltorp/Älvsjö

  #1500616
   Isaac 
  Deltagare

  Köp en kvadratmeter mer än du egentligen tänkt! Man får lätt in ett par brädor, 4-5 segel, master o bom stående mellan t.ex. en garderob och ett hörn. Har du mycket utrustning kanske du får hosta upp till två kvadratmeter extra 🙂

  • Det här svaret redigerades 1 year, 8 months sedan av  Isaac.
  #1500618
   Sundheden 
  Deltagare

  Jag frågade faktiskt också om att få se källarutrymmet när jag tittade på min nya lägenhet.
  Det är inte jättestort så jag har istället gjort en rejäl rensning bland mina egna saker, det är faktiskt sjukt mycket gammalt skit man spar på som man aldrig någonsin kommer att röra igen… Det bara ligger där och samlar damm.
  Just i vårt källarförråd är dessutom alla utrymmen gjorda av stål.
  Vad jag har gjort är att jag har satt upp hyllor så jag bygger lådor ända upp till taket.
  Tror mitt förråd är 2.5×1.20 typ men får plats med 3 vindsurfingbrädor, 1 surfbräda, 9 segel, 6 master, 4 bommar + tillbehör.
  Jag har lite tur också eftersom källarens enda element är placerat precis vid mitt förråd, perfekt att hänga allt på tork vid.
  Just nu får finaste pärlan övervintra i sovrummet. =)

  #1500621
   staffomania 
  Deltagare

  Köp en kvadratmeter mer än du egentligen tänkt! Man får lätt in ett par brädor, 4-5 segel, master o bom stående mellan t.ex. en garderob och ett hörn. Har du mycket utrustning kanske du får hosta upp till två kvadratmeter extra 🙂

  Då får man se till att köpa en lägenhet på bottenvåningen bara för släpa surfprylar tre trappor utan hiss kanske inte är så roligt 🙂

  #1500632
   MrQuality-MrStoke 
  Deltagare

  Om du har ignen förråd kan använda den här in i lägenheten:
  http://www.surfspot.se/o-e-surf-ceiling-rax.html
  Om taket är mer än 2.50 mt kan man bygga runt om en vit boxmed gips så ignen kommer att se brädor. Segel och mast kan man byta ben på sängen (höja)och lägga under bom mast segel(diagonal). Så klart att allt ska vara väldigt törr. Annars hitta ett förråd och lägger i så mycket det går!

  #1500940
   aquario 
  Deltagare

  Har man en snygg bräda är det bara att hänga upp den på väggen över soffan istället för en tavla:-) eller starta en windsurfingförening, köpa en lastcontainer och söka tillstånd att placera den vid sin hemma spot.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2019 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account