Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing ☆ Stockholm 2020 ☆ Svara på: ☆ Stockholm 2020 ☆

  • Stefan_Foil

    Medlem
    1 augusti, 2020 vid 11:12

    Igår testade jag ett nytt ställe vid björkfjärden på Ekerö med mycket öppet vatten mellan s-vnv. Är det detta spot som kallas “Rasta” och som ryktas bara nås via en dålig väg som kräver bil med 4×4. Jag hittade ett ställe med en liten strand och dålig väg men jag vet inte om det är rätt ställe. Jag svängde av vid Lönnviksvägen efter rastaholm. Jag tog några bilder, någon som känner igen detta spot?

    Lönnviksvägen är om inte välkänt så i alla fall lite känt sedan gammalt. Om man googlar “”lönnviksvägen surfzone” så får man träff på ca 50 inlägg på Surfzone, de flesta äldre. Flera beskriver just den dåliga vägen.

    /Lars

    Gjorde en sökning på forumet som du sa. Det verkar som Lönnviksvägen och Rasta är samma ställe. Anledningen att jag frågade var då det ser ut som stranden/ängen tillhör en tomtägarförening men fanns ingen där att fråga då jag inte är helt säker att de tycker det är okej att man parkerar där. Men är det ett allmänt surfspot så är det nog ok då. Jag tycker Björkfjärden funkar absolut bäst i Stockholm vid v-nv men tyvärr är det nästan bara privata stränder runt om hela fjärden och inga offentliga badplatser med bra parkering som t ex i Närlunda, Fågelöudde, och Sätrabadet som är mer populära vid västligt men är generellt sämre ute på vattnet.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing ☆ Stockholm 2020 ☆ Svara på: ☆ Stockholm 2020 ☆

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.