Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing Nu ska frun och barnen vindsurfa! Svara på: Nu ska frun och barnen vindsurfa!

  • eestere

    Medlem
    10 september, 2020 vid 08:21

    @Bopung, hur många liter är eran RRD brädan på?

    Enligt min sammanställning ovan, verkar den vara en av de lättare i 160-170 liters klassen med centerbord. Har inte tänkt på att EVA tillför mer vikt utan utgått ifrån att man gärna har EVA överallt för nybörjarna.

    Jag vet att det finns mycket information om nybörjarutrustning men det är främst info och råd man får där, inte några direkta jämförelser brädor emellan. Därefter är inte det fullt så simpelt att få ett svar från de kända surfbutikerna eftersom de inte säljer samtliga märken på ett och samma ställe.

    AHD Zen har jag tittat lite extra på men hittar tyvärr inga jämförelsetester där brädan är med. Det är även intressant att brädan är Foil ready ifall man skulle vilja prova även det i framtiden.

    När man köper en brödrost så hittar man tester som testar typ 15 olika fabrikat. Har jag missat liknande för mindre nybörjarbrädor eller finns inte de?

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing Nu ska frun och barnen vindsurfa! Svara på: Nu ska frun och barnen vindsurfa!

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.