Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing foil, erfarenhetsåterföring.. Svara på: foil, erfarenhetsåterföring..

  • henke_a

    Medlem
    26 april, 2022 vid 09:00

    eh.. det var ju rätt bra att veta….känns sådär med tanke på att det är rätt byigt i sthlm, ingen ovanlighet att det ökar till 8-10 några repor. Har en 84a också som jag inte testat, antar att den ska köras i “B” och att den inte böjer/pajar skruvar? Kanske bara flyttar den max framåt istället för att slipp tänka på det.
    Men som du säger, även om jag bara kört väldigt lite och inte har någon koll ännu så är 99an magiskt tycker jag, särskilt känslan när man pumpar den, den är liksom “stum” nedåt och väldigt lätt att pumpa med.

    Tack så mkt Stefan & Mårten för info om brädor. Känns som att det är värt att skaffa en kort bräda. Testar gärna en kort bräda någon gång i maj. Och om nån vill sälja en wizard eller liknande (dvs runt 180cm med 115-130 volym) så är jag intresserad, annars beställer jag nog en rrd pocket rocket.
    Testar/köper också gärna den stora bak-stabilizern för att känna/förstå skillnaden.

    Och vad gäller segel känns det som att dom flesta är inne på lite samma spår, dedikerat foilsegel, runt 5-6kvm, har idag en hydra 5.0 och en 7.0, tror det blir bra att lära sig pumpa med 7:an och så småningom börja gå ner på 5:an även i lite lättare vindar. Testade att byta lite i söndags kväll för att känna skillnaden, 7:an är ändå väldigt mycket enklare för mig att komma igång med.
    Sen tror jag också som Stefan säger att det ska vara hyfsat lätta grejer i riggen, och det är verkligen hydrorna faktiskt. Sen hatar jag den där långa lattan….. känns inte som den är värd besväret.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing foil, erfarenhetsåterföring.. Svara på: foil, erfarenhetsåterföring..

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.