Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing foil, erfarenhetsåterföring.. Svara på: foil, erfarenhetsåterföring..

  • Stefan_Foil

    Medlem
    10 maj, 2022 vid 18:45

    Hej,

    Tycker Slingshots nya foilar ser jätteintressanta ut. Skulle jag köpa en foil till skulle jag absolut köra på den.

    Men då jag inte har någon bräda med “Slingshotbox/platemountbox” utan endast vanliga tuttelbox så undrar jag om någon testat PHANTASM JACK PLATE V1?

    Samt om någon vet var man kan beställa lösa Slingshotboxar/platemountboxar” om man bygger en egen bräda eller konverterar en man redan har?

    Jag hade samma tankar innan en beg. ss wizard 114 dök upp till väldigt bra pris så kunde inte motstå. Har inte provat en sån adapter men att låta en proffesionell shaper sätta in två US boxar är inte så dyrt, kanske billigare än adaptern. Vill du göra det själv är det heller inga konstigheter, det är två vanliga us boxar som sätts i hårdare skum, du fräser ut en fyrkant och eventuellt tar du bort tuttle boxen. Jag kollade med crater composites men hade ingen lust att åka så långt, han hänvisade till sharp/Tobias men sen dök som sagt wizard brädan upp.

    Vad har du för bräda? Rekommendar verkligen en dedikerad foilbräda! Du lär dig snabbare med rätt grejer.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing foil, erfarenhetsåterföring.. Svara på: foil, erfarenhetsåterföring..

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.