• Okej, den håller väl inte “Windsurfing Movie”-klass precis… Men jag lyckades i alla fall fånga Josh på ett par vågor som var god nog att skänka lite stjärnglans till min allra första surfrulle.
  Håll till godo, man får inte ihop så mycket mer på en chartervecka som led lite brist på vind och där resenärerna var lite orutinerade i början.

  http:…[Läs mer]

 • BWSS BG svarade på ämnet Maui 13 i forumet VIP Konfen 10 år sedan

  Ja fy f-n, vissa har det tufft…

 • BWSS BG svarade på ämnet Maui 12 i forumet VIP Konfen 10 år, 5 månader sedan

  Pär,

  Hörde att ni har en snabb våg på väg in just nu. Hur gick det med Tsunamin?

  /Benny

 • Har inte clearat med nya chefen ännu, men har reserverat tid för gamle Leslie i kalendern.
  Planerad avresa efter lämning på dagis/skola, surf i Kärringviken och hemresa innan rusningstrafiken drar igång för att fiska upp kidsen igen.
  DMI Ocean lovar SSV-SV 14-18 m/s och uppåt 2-3,5 m vågor från tidig förmiddag ända till skymningen.…[Läs mer]

 • Asbra! Synd bara att kameramannen fick gamnacke och körde gylfsyning lite väl ofta. 🙂

 • Har inte varit där själv men…Här kanske?
  http://locations.splocs.com/windsurf/loc/praia_da_rocha_baixinha.html
  Ligger i västra änden av Vilamoura och ska funka för Surf/SUP/Vindsurf. Kollade vindstatsen och det såg väl inte precis lysande ut i Juni, men det verkar kunna finnas lite vågor i alla fall och SUP:a lite é ju aldrig fel på en jobbresa.
  /Benny

 • Thommen, det var otippat. Vilken blev det?
  Läjet hade 9 gr.C i luften och typ 4 i vattnet idag. Det finns några modiga själar i viken, själv går jag dock torrskodd.
  /Benny

 • Det var så länge sedan jag var på Stenstranden en bra dag, så jag nästan hade glömt hur svårt det kan vara. Jag var liksom en oskuld igen och Katia var en hård brud… Av de fem gånger jag fick kliva på, dumpade hon mig ordentligt vid fyra. Men de få gånger jag fick komma till så var det underbart.

 • Egentligen har jag inte ens tillstymmelse till chans att lämna jobbet vare sig på tisdag eller onsdag, i vanlig ordning har ju även sambon lagt beslag på min surt förvärade bil.
  Men en sån här prognos kräver i alla fall en ordentlig ansträngning att slingra sig ur sina åtaganden. Jag får försöka stjälpa över mitt jobb på någon annan, skicka sam…[Läs mer]

 • BWSS BG svarade på ämnet Bad day i forumet VIP Konfen 11 år, 6 månader sedan

  Zappade lite på tuben och hittade detta:
  Hanford Gets Some on a Pintail – YouTube
  sector-nining the pool – YouTube
  Eller denna, med wetsuiten på:
  CARVER SURFSK8 冬のサーフスケーター – YouTube

 • BWSS BG svarade på ämnet Bad day i forumet VIP Konfen 11 år, 6 månader sedan

  Det lockar mig inte att nöta rock’n roll-to-fakie på små hårda hjul i svinottan.
  Däremot, och trots mitt sedan barndomen ärrade skatefejs, har jag länge suktat efter en långbård och inbillar mig att det skulle vara sjukt kul att kryssa med en sån i poolen.
  Jag har ju inte varit i skatesvängen sedan tidiga tonåren och är garanterat åter på nybö…[Läs mer]

 • I söndags levererade Läjet 4.7 och 1.5 meters med hygglig vinkel under ca: 1 timme, äntligen lyckades jag ha lite stäm och vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Även i måndags lär det tidvis ha funkat med 5.0-5.5 i Läjet, men det missade jag eftersom jag hade lovat ungarna andra grejer.
  Veckans höjdpunkt infann sig ändå i onsdags då Apelviken v…[Läs mer]

 • Har nu haft 4 dygn där jag snittat någonstans mellan på 10-20 durchfall vilket inte precis gjort mig redo för de Sydliga 11-14 m/s och 1-2,5 m vågor som vankas i Läjet i morgon.
  Troligen fick jag väl en kallsup med fiskrens eller nåt i mig i söndags/måndags när jag körde tveksamma 5,3-förhållanden i Olofsbo resp. Läjet.
  Med en j-vla tur mirakelkur…[Läs mer]

 • BWSS BG svarade på ämnet Tob2011? i forumet VIP Konfen 12 år sedan

  Saxat från Text-TV 20/3-11:

  Tusentals demonstrerade i Marocko

  Flera tusen marockaner demonstrerade på söndagen i Casablanca, Rabat och andra städer med krav på mer demokrati och mot sociala orättvisor.

  De demonstrerade trots löften om fördjupade politiska reformer. I klartext går en del av kraven ut på att kungens makt ska begränsas…[Läs mer]

 • BWSS BG svarade på ämnet Tob2011? i forumet VIP Konfen 12 år sedan

  Utan att vara särskilt utrikespolitiskt bevandrad så tycker jag mig hört rykten att Marocko borde ha viss potential att följa sina nordafrikanska grannländers exempel och göra revolt mot de styrande (typ Kungen et al.).
  Jag ska förvisso inte med på TOB 2011, men ni som ska åka kan ju ha i åtanke att det kan vara lite skakigare än normalt i Marocko i år.

 • BWSS BG svarade på ämnet Tob2011? i forumet VIP Konfen 12 år, 1 månad sedan

  Ett litet spörsmål från oss som inte hade förmånen att avsmaka någon av de 86 ölsorterna på Sorbon:
  Är det för mycket begärt att få en redovisning av vad ni kom fram till?
  /Benny

 • Jag har kört Sennebyhaken med bra vågor nån gång under andra hälften av 90-talet, dock inte epic. Kommer ihåg att jag lät Tobias “Vindsökaren” Bodin testa min Strapper Contest Wave som jag var nykär i. Själv stod jag och tittade på när han plockade en våg som tycktes resa sig ur ingenstans och blottlade en rejäl stenbumling i botten på vågen. Tro…[Läs mer]

 • Perfekt med den stora rutan så kidsen har full sikt vid down-the-line segling, för det är det väl ändå dags för snart?

  För min del lutar det åt att detta blir “The Summer of SUP”. Har under de senaste 11 dagarnas Läjesvistelse varit ute och paddlat 3 gånger; själv, med grabben och idag med hans två kusiner på 10 & 12 år. (Tack än en gång för lån…[Läs mer]

 • Visa mera