5 tips för att lyckas som surfare och i vardagen

Vad är det som särskiljer de duktigaste surfarna från resten? Vilka är deras goda vanor? Vi har studerat proffsen, här är våra tips för att lyckas.

Bildkälla här: 

1. Ha tålamod

Om du känner att du lätt blir stressad och irriterad behöver du förmodligen hålla dina förväntningar mer realistiska och öva på ditt tålamod. Det är en styrka att kunna hitta sitt inre lugn i vardagen, på jobbet, i relationen eller när du inväntar nästa set med vågor ute på vattnet.

2. Våga ta risker

För att utvecklas och bli bättre på något måste vi våga chansa och ta risker. Utan risker i livet kommer du leva tryggt och säkert men aldrig utvecklas och leva till fullo. Så när du är ute på vattnet, lär dig att tyda vågorna, vilka som är värda att surfa på och vilka som är mindre bra. Om du alltid tar det säkra kortet kommer du aldrig få ditt livs våg, så våga chansa! Det här kan även appliceras i vardagen, sök det där drömjobbet eller säg upp dig och gör din dröm till verklighet.

3. Preppa för succé

Att vara en duktig surfare innebär att ligga steget före. Många surfare strävar efter att ha en stark kropp och sinne, därför är det viktigt att träna och äta rätt. Varva yoga och cardio, glöm inte att andas. Försök att byta till hälsosammare vanor så kommer även livet i vardagen bli enklare och chansen att lyckas med just ditt mål blir större.

4. Gör det bästa av situationen

Prognosen har sagt sitt men ändå blev det inte riktigt som du hoppats på. Precis som i livet finns det vissa saker vi inte kan påverka, väder och vind kan vi inte styra över. Det finns inga garantier i livet så gör alltid ditt bästa av situationen. Om förhållandena inte blev som du tänkt dig, åk inte runt och leta andra ställen och sura. Ut på vattnet i stället och ha roligt, all tid i vattnet ger färdighet.

5. Håll fokus

Ibland får vi dippar och det är lätt att tappa fokus. Hitta din källa till inspiration för att hålla dig motiverad och fokuserad. Ett tips är att göra en lista, eller skriva små anteckningar på saker som gör dig glad och peppad. När dipparna kommer tar du bara fram listan för att hitta tillbaka till dig själv igen. Även surfproffsen behöver hålla fokus och vara närvarande när dom fångar vågor.

Svar

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums 5 tips för att lyckas som surfare och i vardagen

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.