Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing Windsurf TRICKTIPS för alla nivåer! Svara på: Windsurf TRICKTIPS för alla nivåer!

  • Stefan_Foil

    Medlem
    22 maj, 2021 vid 09:01

    Låg nivå på själva filmen (började foila en vecka innan inspelningen) men många slowmo-exempel på tekniken för jipp och duckjibe, speciellt om du vill foila ur med fart utan touchdown: https://youtu.be/D5Cj6984fdc

    Kolla speciellt på fötterna i switchen, foilhöjd och vinkel på carven, när jag flippar seglet och hur länge jag kör clewfirst/switch.

    @Hakman

    Har kollat på din video som du länkade. Det är lite annan teknik om man kör när det är 3-5m/s Du gör ducken av seglet innan du svänger så du seglar clew first innan du svänger, jag tror det är lättare och kräver inte så mycket timing som en vanlig old-skool duckgybe (ej clew first segling). Kan va bra som ett första steg, men ser inte lika elegant ut IMHO. Mindre segel underlättar såklart flippen, med 6,8an blir det svårt att nå framför hängseletampar i ett svep.

    • Detta svar ändrades 2 år, 11 månader sedan av  Stefan_Foil.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Vindsurfing Konfen Vindsurfing Windsurf TRICKTIPS för alla nivåer! Svara på: Windsurf TRICKTIPS för alla nivåer!

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.