Senaste nytt Forums Övriga Branschnyheter FahlénSurf flyttar in i större lokaler

 • FahlénSurf flyttar in i större lokaler

  Publicerad av falle på 23 november, 2010 vid 08:59

  Vattensportbutiken FahlénSurf i Varberg kommer att ge sina kunder bättre möjlighet att uppskatta de produkter som säljs, genom att flytta till en större och bättre butikslokal.
  Med en ny fastighet redan säkrad och totalrenovering på gång, enligt företagets specifikationer aviserar FahlenSurfs ägare och vattensportexpert Henrik Fahlén att en
  spännande förändring snart kommer att ske för den populära svenska SUP, våg-, kite- & vindsurfingbutiken.
  För att klara en växande kundkrets och en ökande mängd av högkvalitativa varumärken, kommer butiken att flytta till lokaler som ger dem mer än dubbla golvytan, som nu kommer att bli massiva 350 kvm, samt en imponerande takhöjd på 6 meter.
  Henrik Fahlen bekräftade att både nya och gamla kunder kommer att gynnas av den nya lokalen. Han förklarade att -Vi gör detta för att kunna ge våra kunder ännu bättre service och så att de kan se och känna på fullt riggad surfutrustning innan de fattar sina köpbeslut.
  Den nya butiken i Varberg kommer utan tvekan visa sig vara ett populärt resmål för många vattensportsentusiaster som kommer till Halland för att utöva sin favoritsport. Utöver att vara en fristad för erfarna actionsport-fanatiker har FahlénSurf också blivit allt mer populärt för nybörjare som tar sina första lektioner i SUP, vindsurfing eller kitesurfing, och syftet är att ge båda dessa grupper ännu större urval av produkter.
  Förutom bytet av plats, så lovar Henrik Fahlen, att kunderna kommer att få samma höga personliga service och bra priser som har bidragit till att göra surfbutiken populär från första början.
  De mycket populära varumärkena Naish (Naishkites, Naishsails och NaishSurfing), Xcel Wetsuits, Mystic Wetsuits, Oneill Wetsuits, Sanük Sandals, Simple Shoes, Arbor Skateboards, Imagine Surfboards, Bern Helmets med flera så kommer att kompletteras med Northsails, Northkites, BIC, AHD, ION Wetsuits, F2, Ascan Neoprene, SailLoft och MauiSails inför 2011. Henrik Fahlén kommenterar -Vi har inlett ett unikt samarbete med flera distributörer och ser en stor potential att samarbeta inom branschen. En mycket spännande och sund utveckling, avrundar Henrik med.
  Flytten kommer att ske den första dagen på det nya året 2011 och en fet officiell invigning kommer äga rum den 15 april. Den nya adressen blir Birger Svenssons Väg 36, bara 20 meter från den tidigare butiken.
  FahlenSurf är en Varbergsbaserad butik som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa surfprylar, uthyrning och kurser.

  falle svarade 13 år, 8 månader sedan 5 Medlemmar · 6 Svar
 • 6 Svar
 • m3lk3r

  Medlem
  23 november, 2010 vid 11:41

  Fan vad skoj! Hoppas att det fortsätter gå bra för er, det är ju kul med lite mer val här i lilla Varberg.
  Bara inte den mysiga känslan förvinner som fanns i era förra lokaler..

  Jag hörde med Samuel Sarve om hans uppdaterade spons, gryyymt kul! Han var bra stokad alltså, härligt att se.

 • falle

  Medlem
  23 november, 2010 vid 14:32

  Vi kommer alltid att ha mysig känsla i vår butik, kom gärna hit så kan jag visa lite hur det kommer att bli. Mycket mer än bara “kräng”. Dock är det en förutsättning att ha högt i tak.
  Vi satsar vidare på Samuel och hoppas att han får loss mycket tid till surfingen. Han är lite beroende av sin familj då han endast är 12 år… 🙂
  Välkommen.

  /Falle

 • macedu

  Medlem
  23 november, 2010 vid 15:18

  STORT och Lycka till!

  Då vill jag passa på att föreslå en montering av fläkt lite snett över ombytesplatsen för bla våtdräkter :smirk:. Snacka om innovativt!

  /mac

 • sourra

  Medlem
  23 november, 2010 vid 21:36

  Det kommer bli finfint detta!

 • petting_4

  Medlem
  25 november, 2010 vid 01:25

  Nice! 🙂

 • falle

  Medlem
  28 november, 2010 vid 20:28

  Två fläktar är inköpta! Tack för tipset.

  Falle

Logga in för att svara.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Övriga Branschnyheter FahlénSurf flyttar in i större lokaler

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.