handskar

Detta ämne har 6 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast för 21 år, 3 månader sedan av Anonym anvandare.

 • Författare
 • #752438
   Leoboy
  Medlem

  var ute och surfade idag men kände att utan hanskar så var detta absolut sista gången. jag är inte riktigt berädd att lägga ner ännu, så jag undrar om det är någon som kan rekomendera ett par handskar som inte glider även när de är våta?

  #866362
   Local
  Deltagare

  Tummvantar i neopren med öppen handflata är de jag rekommenderar. Fungerar för mig. Har provat fingervantar men det ger lättare kramp, men det är väldigt individuellt har jag märkt hur pass lätt folk får kramp. Många har provat ALLT utan att hitta lämplig handske.

  In i djungeln!

  #866427

  Jag kör med fingervantar avsedda för pimpelfiske i ca 3mm combatgrön neopren, -de kostade 100 spänn i en fiskeaffär och fungerar kalasbra.

  #866429
   watertouch
  Medlem

  3mm låter ju otroligt tjockt för att vara skönt för armarna, men funkar det för dej så är det ju bra. Får du ingen kramp?

  #866457
   Leoboy
  Medlem

  du har inget problem med greppet?
  krampen får jag inte så lätt men det är greppet jag tycker är jobbigast.

  #866492

  Nä, för mig funkar det bra! Jag har varken haft problem med vare sig kramp eller grepp, fingrarna är förböjda vilket kanske spelar en viss roll. Att det är lite bulkigt får man ju leva med, -jag hade ju hellre seglat i kortbyxor än med full neopren-outfit, men vad gör man som nordbo…

  #866499

  Jag köpte tummvantar med sluten handflata. Trodde inte riktigt på det från början, men så fel man kan ha! Funkar kanonbra utan kramp men det är viktigt att köpa rätt storlek de får inte klämma. Har seglat med dem ett par gånger och är över förväntan nöjd.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2023 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Logga in med användarnamn och lösenord

eller    

Forgot your details?

Create Account