• knut

  Medlem
  14 december, 2001 vid 08:02

  Bo på Lancelin lodge! Det är ett otroligt trevligt ställe. Lite dyrare än campingen, men det är det definitivt värt. Personalen är supertrevlig och stället är fräscht och bra anpassat för vindsurfare. En bra samling surffilmer och tidningar har de också..

  Campingplatsen har absolut ingenting som är värt att betala för, inte ens ett gasolkök. Vi fick inte använda vårt medhavda stormkök heller pga brandrisk, och gasgrillen, som var den enda tillgängliga matlagningsutrustningen på stället kostade pengar. Det gör de vanligtvis inte ens på rastplatser vid vägkanten annars.

  Vindsurfingen är grym, det blir du nog inte besviken på!

  Ha det gott..

 • robin

  Medlem
  14 december, 2001 vid 08:22

  Som sagt, Lancelin Lodge. Bodde där flera veckor i vintras, och stället är det bästa vandrarhemmet jag bodde på under 5 månader i Australien. Har du inte bil kan du åka till Lancelin med deras buss, som också tar prylar. Har du inte prylar kan du hyra det på stranden, men det kan vara varierande kvalitet på framför allt master. De har KA-segel och Fanatic- och Starboard-brädor.
  Vad gäller seglingen så är det plattvatten trehundra meter ut till revet där det bryter, och utanför det är det härliga dyningar.
  Ha det kul!
  /Robin

 • oscar

  Medlem
  14 december, 2001 vid 08:43

  Och i år har dom pool också!! Se upp för Tobin bara 🙂 Hahaha vilken j-la hund!

 • anonym-anvandare

  Medlem
  14 december, 2001 vid 14:05
 • anonym-anvandare

  Medlem
  14 december, 2001 vid 14:24
 • rideronthestorm

  Medlem
  15 december, 2001 vid 18:49

  Akta dig för KLÅPAREN!!!
  En mycket dålig mäniska som utger sig för att laga brädor men när han har varit på en bräda blir den aldrig sig lik. Passa dig mycket noga för denna man. Hans brädor kallas för “Killer Boards”. Han kallas inte för klåparen för intet.
  VARNINGEN ÄR UTFÄRDAD!!!!

 • wisco

  Medlem
  16 december, 2001 vid 21:51

  gå till puben och leta reda på den fullaste av alla fiskare som finns där, Brandon heter han, så frågar du om du får följa med honom ut på en fiskerunda å det får du. Ta med ett case öl och en limpa rostbröd och smör på rundan så kommer du få en fantastisk runda, massor av delfiner som kommer upp till båten så du kan klappa dom, sen bjussar dom antagligen på färsk crayfish som du lägger på brödet fantastiskt gott!! Den rundan slår garanterat alla andra delfin-attraktioner i hela WA! Hälsa Brandon, Trish & Trevor & Tobin (lodgen), Peter (pubägaren), Mike och K (som äger affären) och deras dotter Rachel (som min polare hade ihop det med=) )
  /Jan

Logga in för att svara.

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.