Praktik på Hawai!

Detta ämne har 7 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast för 16 år, 6 månader sedan av johanneslarsson.

 • Författare
 • #788612
   bobbo
  Medlem

  Hej! Jag undrar om det är någon som har några kontakter på hawai eller vet någon bra surfskola eller butik som kan va intresserad av gratis arbetskraft. Behöver en praktikplats.

  #1124569
   Eklov
  Medlem

  Det finns en del skolor o butiker i kailua, på oahu (hawaii). ett exempel http://www.hawaiianwatersports.com dom är trevliga, där jobbar även en del nordiska killar o tjejer. ska även finnas en naishbutik som har kiteskola i kailua.

  sen har du ju http://www.neilprydemaui.com på maui.

  ring eller maila till ngn av dessa, så ska du se att det ordnar sig… ö folk är oftast väldigt trevliga!

  #1124570
   Eklov
  Medlem

  det finns en del skolor o butiker i kailua, på oahu (hawaii). ett exempel http://www.hawaiianwatersports.com dom är trevliga, där jobbar även en del nordiska.

  #1130736

  är det någon som har varit på hawaii som vill dela med sig lite information? maila mig gärna sebba84@hotmail.com

  #1131824

  hejsan., jag va nere på maui i 2 månader i våras, april och maj. Jag jobbade i köket på en bibelskola, typ 3-5 timmar om dagen , typ hackade frukt och sånt, sen kunde jag surfa resten, jag fick boende och mat gratis. skolan låg i Paia, staden där alla surfare och hippies bor. lokala stranden va sjyst för vågsurf, vill du kita tar du bara en hitch på ett flak bort en mil till kitebeachen. ska du vindsurfa får du ha egen bil, så passa på att kita när du är där. Jag är kristen så de va därför jag sökte jobbet på en bibelskola men det är nog inget krav att man är. men maui är ju den ön du ska åka till om du ska kita i alla fall. ha de bra, om du vill kan du ju komma http://www.ywammaui.com, klicka på missiobuildning till vänster

  #1134292
   zo0
  Medlem

  Jag vill gå på gymnasium på hawaii.. hjälp mej?

  #1134528
   zo0
  Medlem

  johanneslarsson du värkar veta skriv i min tråd om kitesurfgymnasium hjälp plz

  #1134790

  varför skulle de finnas ett kitesurfgymnasium på hawaii? jag såg i alla fall aldrig någon gymnasieklass som seglade runt med sina drakar.

  om du nu vill bo där så är la de bara å fixa ett visa och flytta dit. där kan du ju gå på ett vanligt gymnasium, finns ett som heter baldwin highschool tror jag men är inte säker.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2023 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med användarnamn och lösenord

eller    

Forgot your details?

Create Account