Svenskutvecklad väderapp

 

Vi gillar väder och vi gillar svenskutvecklat!

Den svenskutvecklade globala surfprognos-appen Sine har idag släppt en uppdatering där den stora nyheten är att man kan välja mellan ett flertal prognoskällor för bland annat Östersjön, västkusten och norska kusten.

Nu kan man direkt i appen se prognosdata från FMI (finska vågprognosen), YR (norsk vädertjänst), NOAA (global prognosdata), WWO (global prognosdata), WRF (prognoser i Europa) samt FCOO (danska försvarets vädertjänst).

“Vi är många surfare som kollar runt på flera olika prognoser varje dag för att vara säkra på att inte missa några vågor och för att få en enhetlig bild om väderläget. Nu hoppas vi kunna göra det lite enklare genom att samla flera prognoskällor på en och samma plats direkt i Sine. Vi kommer fortsätta lägga in fler datakällor framöver så håll koll på uppdateringarna!”

Sine är även fortsättningsvis gratis att ladda ner och fri från reklam. Ladda ner Sine här:
App Store: https://itunes.apple.com/se/app/sine-surf-forecasts/id1153356563
Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniskamaskin.sine

Sine ger dig också prognoser för dina egna hemliga spots – genom att sätta ut en pin på kartan kan du få prognoser för vilken spot som helst i hela världen (hemliga spots kan endast ses av den användare som har lagt in dem). Du kan också aktivera Surf Alarm för att få en push-notifikation när det är vågor på gång vid dina favoritspots.

0 Comments

Leave a reply

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998 ©2023 Surfzone - Share the Stoke

Tillåt pushnotiser och få de senaste händelserna direkt! OBS!! Gör även följande för iOS, välj
Vill du installera Surfzone-appen?

Progressive Web App (PWA) har installerats.

Logga in med användarnamn och lösenord

eller    

Forgot your details?

Create Account