Hallifornia

Årets sommarfest för alla som gillar action-och livsstilssporter

Den 17-19 juli kommer sommarevenemanget Hallifornia till Varberg för första året. Evenemanget omfattar musikkoncerter, livsstilsaktiviteter och actionsportstävlingar. Bakom initiativet står Nordic Surfers som tidigare genomfört Coastal Culture. Ett surfkulturevenemang som de senaste åren haft 10 000 respektive 16 000 besökare.

– Hallifornia är ett evenemang som bygger vidare den moderna kustkultur som finns i Halland.
Med inspiration från Kallifornien vill vi skapa en mötesplats för människor som uttrycker sina värderingar genom sin livsstil. Vi tror att det finns en stor efterfrågan på ett modernt evenemang som både känns coolt och erbjuder någonting för alla, säger Erik Ruth, projektledare på Nordic Surfers. Tillsammans med Societén är vi övertygade om att vi kan erbjuda någonting utöver det vanliga.

De 17-18 juli är uppvärmningsdagar där besökarna kan prova på bland annat wakeboard, longboard, skateboard och surf. Aktiviteterna är gratis tack vare Varberg Energi och Bruket som är sponsorer till evenemanget samt Hallands kulturhistoriska museum som är samarbetspartner.

Fredagen den 19 juli är Hallifornia-dagen med stort H. Det fullspäckade programmet innehåller allt från Cirkus Varité till longboard-, skimboard- och Stand Up Paddleboardtävlingar runtSocietetsparken. En av höjdpunkterna är wakeboardtävlingen Urban Cable Tour i Varbergs häftigaste vattensportsarena – Vallgraven.
Societetsparken förvandlas under fredagskvällen till Hallifornias Endless Summer Party – en koncertarena med flera scener och uteserveringar. När solen har gått ner och musiken tystnat i parken avslutas Hallifornia med ett houseparty inne på Societén.

Artister som kommer att uppträda under Endless Summer Party är Oskar Linnros, Looptroop Rockers, Mash Up International, Gnucci, Diskoteka Yugostyle, Isak Strand vs. Toe, Qulinez och Klubb Femtastic.

– Om man jämför med Coastal Culture som var en succé trots att det genomfördes under maj månad, så ligger Hallifornia under Varbergs hetaste sommarvecka, säger Erik Ruth. Förköpsbiljetterna till Endless Summer Party kostar 450 kr och går att få tag på direkt via hemsidan.
Vi förväntar oss en stor tryck på biljetterna eftersom att vi har en begränsning i hur många besökare vi kan och vill ta in första året.

Svar

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Hallifornia

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.