Hallifornia 2014

Varberg – The Capital of Hallifornia

Den 17-19 förvandlas Varberg återigen till Hallifornia. Området runt fästningen och Societetsparken fylls under tre dagar av sportaktiviteter, kultur, tävlingar, musikkonserter, dans, konst och fest. Under dagarna är det inget inträde och inga staket. Så packa ner pick-nickfilten, solglasögonen och badkläderna och bli en del av denna sommarfest.
Alla är välkomna. Gammal som ung.

Varberg är en sommarstad vid havet och under Hallifornia är därför vattensporter ett givet inslag. Men evenemanget bjuder på mycket mer än så. Som besökare kan du prova alltifrån wakeboard, skimboard och SUP till street dance, trampolin, longboard och yoga. För den som är intresserad av att bli underhållen av andra så rekommenderar vi en publikplats i gräset. Du kommer inte att få tråkigt. Under dagarna arrangeras flera olika tävlingar och uppvisningar med alltifrån lokala talanger till internationella gäster.

Musik kan du njuta av överallt. Kom i en gammal VW-buss, på en schysst motorcykel eller något annat roligt så får du parkera nästan var som helst. För den hungrige så rekommenderar vi ett besökt till någon av de olika serveringarna.

En välkommen nyhet för unga besökare mellan 8 och 15 år är Hallifornia Sport Camp.
Tre dagar före alla andra provar Sport Camp-deltagarna de olika aktiviteterna i lugn och ro. Tillsammans med instruktörer och nya kompisar så blir det inte bara säkerhet och materialvård utan även svett och skratt.

För de äldre besökarna så gäller det att hinna hem och duscha innan 19.00 på lördagen.
Då öppnar portarna till Hallifornia Grand Finale inne på Borggården. Köket bjuder på alltifrån tapasbrickor och quesadillas till pulled pork och hummuswrap med halloumi.

Från mat och mingel övergår kvällen till dans, fest och kanske slutligen extas. Varje timme möts du av nya intryck tills det inte längre går att avgöra vem som är gäst och vem som uppträder. Och vad kan vara ett bättre avslut på en varm sommarvecka än en showig utomhus-club i en äkta medeltida fästning?

Läs mer om Hallifornia och allt kul som kommer att hända på www.hallifornia.se eller håll dig uppdaterad på facebook.com/hallifornia.

0 Comments

Leave a reply

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2023 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account