X-wave

Årets fetaste surftävling

Superfint norsk fjällandskap, ett perfekt pointbreak, det bästa swellet under november månad och fina priser.
X-wave 2014, på det exotiska brytet Flø, har alla förutsättningar att bli en unik och klassisk surftävling i Skandinavien.

48 surfare (32 män och 16 kvinnor) kommer under november tävla i X-wave på Flø utanför Ulsteinvik i Norge. Förutom de feta priserna – cash price på 1000 EUR, en vecka med Lapoint Surfcamp i Marocko och feta surfprylar från surfshop.no – får alla surfare också en perfekt session i Flø med massa andra hyggliga surfare. God stämning och kul tillsammans.

Unikt med X-wave är det långa fönstret för tävlingsstart. Det är inte ett fast datum utan tävlingen arrangeras när förhållandena är perfekta, med 4 dagars varsel i förväg.
– För att få till en så fet surffestival som möjligt är fönstret för tävlingen hela november månad. När det är perfekta vågor så kör vi. Vi vill skapa den bästa surftävlingen i Skandinavien och då gäller det att ha optimala förutsättningarna, säger Lars Monsen, tävlingsansvarig under X-wave.

X-wave, som är en del av extremsportfestivalen X2, handlar om bra surf i det vackra fjällandskapet, laid-back wibe och en riktigt kul mötesplats för surfare från Norge, Skandinavien och resterande världen. Tävlingen körs under två dagar med kvalheat första dagen och finalheat dag två.
– Vi vill dela denna upplevelse och vårt stora intresse för surfing med lokala, nationella och utländska surfare. Det kommer bli riktigt bra surf och mycket kul som händer runt om under de två dagarna, säger Lars Monsen.

Anmäl dig och läs mer om X-wave här:
x2festivalen.no/xwave

Svar

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums X-wave

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.