Tillbaka från framtiden

Reklamation som den borde vara

Jag började köra på brädor från Future under vintern 2012/13 efter att ha kört demo på en F13 classic sida vid sida av en nobile fifty50. F13 föll mig markant mer i smaken då den hade mer flex och var lättare, samt mer bekväma straps. Bestämde mig därför att köpa en F13 classic, då på rea för €250. Vilket är ett fenomenalt pris på en bräda idag.

Senare samma år började jag köra med boots. sålde då brädan som inte var anpassad därefter, skaffade istället Futures värstingmodell F14 PRO hos Hagakitesurf.se för rek. pris. Och är än idag frälst- den har otroligt explosiv pop, mjuka landningar(du kan fan landa hur som helst men ändå stå på benen) tack vare kanalerna och ”fishbellyn” på undersidan.

Nåväl! – Köra på sten ska man inte, det vet jag. Men när man börjar köra boots märker man att inställningen till att vara rädd om brädan försvinner ganska fort och man dunkar ibland på en och annan sten eller grund både när man kör och medan man snörar på sig brädan.
Här är ett litet missnöje med Future, brädan är gjord i lager istället för en solid kärna, så som en tona pop eller en north gambler är konstruerad. Brädan sprack/delade sig i hälkanten så de olika lagerna kom fram. Ganska omgående. Längre än en duns i en sten kan man förvänta sig att brädan ska hålla.

Jag får skylla mig själv tänkte jag då, det är ju ändå jag som har orsakat skadan genom vårdslöshet, det är inte ens att bry sig om en reklamation. Köpte en ny bräda, en likadan begagnad F14 PRO av Mike TK, då endast använd som demo. -Pajade den också på samma sätt, fast inte lika mycket, samt att skadan var på tåkanten så risken att skadan skulle bli större var väldigt liten. Tänkte fortsätta köra på brädan.


Då till det segmentet där jag vill hylla Future förutom deras sköna brädor i övrigt. Mike TK hör av sig och frågar hur jag trivs med brädan. Jag svarar då att jag tycker att brädans egenskaper är fenomenala men dock kommer jag nog förbruka den brädan som jag har och sedan byta till en mer bastant som håller för min något brutala(?) åkning.
Han som representant för Future i Sverige bad mig då inkomma med bilder på skadorna som han skulle visa för HQ. Och nu väntar jag två färska Future F14 PRO brädor som just nu är i produktion.

Så ska en reklamation gå till!

Svar

Installera Surfzone som app?

For IOS and IPAD browsers, Only option to install PWA is to use add to home screen in safari browser

Surfzones app (PWA) har installerats.

Registrera dig

Använd ditt Facebook-/Googlekonto.

Eller e-post

[RM_Form id='2']

Välkommen

Ny diskussion i forum

Senaste nytt Forums Tillbaka från framtiden

Du måste vara inloggad för att skapa nya diskussioner.