Vad gör man…

Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast för 16 år, 7 månader sedan av Oregistrerad.

 • Författare
 • #788632
   Oregistrerad
  Gäst

  om man seglat på gammal sunkig 80tals plastbräda några timmar då och då genom åren och så har poletten plötsligt ramlat ner så man kan kryssa, starta från strand, börjar kunna hänga ordentligt i grejjerna. Känner ett sug att få komma ut mer och testa nyare prylar lära sig jippa ordentligt osv osv.
  Problemet är bara att jag har ingen bil och även om grejjerna jag tittade på i en butik idag har ju blivit betydligt mindre, utom då möjligtvis seglen, så är det ju inget man kuskar på tunnelbana/buss med?
  Morsan har ett landställe där jag tänkte hålla till i blidösund men vad jag förstod av folk på den lokala surfbutiken så ska man ta sig dit vinden blåser betydligt mer eller iaf där dit där det kan blåsa från flera olika håll i minst 6-7m/s.
  Stod i princip med pengarna i handen och så föll drömmen lite platt fall när det gick upp för mig och för försäljaren att jag inte har nån bil och kan ta mig till roliga åkspots.
  Kommer gråta en skvätt innan jag somnar ikväll.
  /Anders

  #1124243
   Rasmus_W
  Deltagare

  Det finns några surfklubbar i stockholm som erbjuder förvaringsmöjlighet: jbss (surf.to/jbss) i Jakobsberg, TWC (http://www.twc.nu) i tyresö, swk (http://www.swk.se) i erstaviken m.m. Då behöver man bara ta med sig våtdräkten ut när man ska surfa.

  Och visst blir det bättre surf om man har bil och kan åka till det bästa stället jämt, men det går att få hyfsad surf ändå. Viktigast tycker jag är att stället funkar hyfsat på sydvästliga vindar eftersom det tycks vara den vanligaste vindriktningen. Sen när det kommer en kanonprognos kan man alltid försöka tigga skjuts av nån ut till nåt bra ställe.

  #1124347
   Oregistrerad
  Gäst

  Ah, det borde man ju ha tänkt på… Nu blire nån form av fortsättningskurs i helgen så man får testa lite olika utrustning åxå så man slipper köpa nån sorts rosa bondgårdsdjur i en påse av tyg.
  Tack så hjärtligt för tipset. Jag drog med mig en kompis på kursen också som har bil då är det bara att hoppas att han blir lika biten som jag… muahahha
  //Anders

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2023 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med användarnamn och lösenord

eller    

Forgot your details?

Create Account