Cabo Verde

This topic has 16 svar, 11 deltagare, and was last updated 5 years, 7 months sedan by  Maglu.

 • Författare
 • #838615
   Wille Plana 
  Deltagare

  :cool2:
  Funderar på Cabo Verde i Mars var hyr man
  http://www.pezi-huber.com eller
  http://www.angulocaboverde.com

  verkar vara lite dålig uppdatering på Angulo sidan
  en del äldre inlägg här på konfen antyder att det skulle vara lite sämre/äldre grejor på Angulo men att en del annat väger över så som bättre läge någon som varit där typ förra året å kan komma med info??
  Även tipps på bra hotell åxå??

  /Wille

  #1476131
   dr Masse 
  Deltagare

  När jag var där så var grejorna på Angulo helt OK, framförallt var de sjyssta med att fixa skjuts till andra ställen på ön. När jag var där så var det tyvärr helt platt på “rätt sida” (PP och de andra spotsen norrut), så jag körde lite cross-on på Kitebeach.

  Men jag tyckte att stället bredvid hade bättre grejor, i alla fall då.

  Club Mistral finns också, låg då mer mitt mot stranden och de verkar ligga kvar. Det såg bra ut också.

  http://www.club-mistral.com/en/destinations/home/3/genInfo

  #1476132
   Snej 
  Deltagare

  När vi var där våren 2013 hade vi bokat hos pezi-huber. Dock fick vi ett riktigt dåligt intryck av den sura tysken som skötte stället. Vi hörde oss för om det gick bra att prova olika brädor under veckan men det verkade för jobbigt för honom.

  Vi rekade de andra uthyrarna Angulo och Mistral, som förutom huvudcentrat mitt i bukten har ett litet center bakom Angulo. Mistral var mycket tillmötesgående och det var inga problem att byta och testa olika brädor. Så vi avbokade hos tysken som inte verkade bry sig och körde på Mistral och var mycket nöjda med dem. De skickade även prylar mellan de olika centra om det saknades någon bräda eller så.

  Mistrals försäkring gäller bara i bukten. Tar man med grejorna och kör på andra spots och pajar något har de en prislista och det är inte billigt.

  #1476133
   Nachoman 
  Deltagare

  Angulo har lite sunkiga grejor och en hel del trasigt. Dock är de schyssta med att byta grejor hur man vill hela tiden, vågsurf, vsurf, sup etc… De andra ställena har helt klart fräschare grejor men vet inte om de tillåter stt man kör på andra ställen. Angulo har schysst bar o mat så där blev det mkt häng då vinden vägrade tagga upp den veckan vi var där i mars förra året.

  #1476152
   oldschool 
  Deltagare

  Är det värt bestyret att släpa med sig egna grejer eller ska man hyra? Vi ska till Sal två veckor direkt efter jul å ska bo vid västliga udden av Santa Maria, en bit från uthyrningställena, men nära Ponta do Sino.

  #1476157
   dr Masse 
  Deltagare

  En fördel med att ta med eget är att man kan klara sig med ett rätt litet kit. I mitt fall en vågis som jag flyter på, nån 85 liters sak, samt 5.0/5.3 för guppsegling å 4.7. Dagar som e ofunkis för vågor skulle jag hyra SUP, surf eller en freestyle.

  Så för två veckor skulle jag överväga det.

  #1476162
   RichardFB 
  Deltagare

  Jag hade med fsw 90, körde 4,5 enbart…surfanpassade taxis överallt så det är inga problem att ta sig från flygplatsen osv, sen hyr man en liten jeep och åker vart man vill!
  Lätt värt att ta med sina egna grejer, kostade ju typ 900kr extra när jag flög…no biggiee:grin:

  #1476196
   oldschool 
  Deltagare

  Det som tar emot är att stå på Arlanda kl 5 på juldagsmorgonen med fru, ungar, ett gäng väskor och en fet boardbag….men man får väl avvakta och se hur prognosen ser ut när det närmar sig 🙂

  #1476197
   dr Masse 
  Deltagare

  @oldschool 729375 wrote:

  Det som tar emot är att stå på Arlanda kl 5 på juldagsmorgonen med fru, ungar, ett gäng väskor och en fet boardbag….men man får väl avvakta och se hur prognosen ser ut när det närmar sig 🙂

  Exakt det scenariot gjorde att jag hyrde.

  #1476211
   Maglu 
  Deltagare

  Rätt skönt att hyra med försäkring, när man blir spolad något varv i beachbreaket bland lavastenar. Inga trasiga prylar för min del sist, men en del slitage antar jag.
  Tyckte Angulo var rätt bra. Gott om brädor, kunde bli lite tunnt bland seglen om alla ville ha samma storlek. SUP:arna var väl lite väl “lagade” en del av dem…ganska tunga.
  Har iaf just bokat en vecka där från 15 jan och blir Angulo igen =)

  #1476215
   kaolle 
  Deltagare

  Hej Wille
  Har kollat in
  http://neu.planetallsports.com/pages/en/destinations/boavista.php
  jag hade tänkt hyra av dom men hamnade tyvärr i ett stiljte Hurhgada, men jag skulle absolut överväga Boavista och Planetallsports.
  /Stefan

  #1476241
   Wille Plana 
  Deltagare

  Lutar nog mot Angulo men Mistral har brädan jag vill testa Fanatic Triwave ser fram emot en rapport av Maglu i slutet av januari innan jag bestämmer mig:laugh:

  #1476244
   Maglu 
  Deltagare

  Synd då att jag inte provar Mistral i år, så jag kunde utvärdera skillnaden =). Men jag ser till att rapportera aktuell status på utrustningen iaf.
  Har du veckoavtal med angulo, borde det inte va så stor kostnad att hyra bara bräda nån annanstans för en dag, då förhållandena är de rätta för att utvärdera…antar jag.

  #1476251
   tws 
  Deltagare

  PP med utleiebrett?

  #1476289
   tmalm 
  Deltagare

  Var där två veckor nyss (på Sal), tyvärr inte på surfresa men surfade lite ändå, angulo och mistrals ställen hade fräscha grejer men tex bara alubommar så skulle jag åka dit på surfresa skulle jag nog ta med egen bom iaf resten kan man hyra 🙂

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2020 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account