Back in the game

This topic has 1 svar, 2 deltagare, and was last updated 1 year, 3 months sedan by  karlklasen.

 • Författare
 • #1504013
   Shaun 
  Deltagare

  Efter många år som ickesurfande på grund av neopreneallergi har jag äntligen hittat att Patagonia slutat med neoprene och jag hoppas starkt på att jag inte blir dålig av detta nya material med.
  Så som boende i Höllviken i närheten av skanör så har jag nu börjat kolla på min nya setup av surfprylar. Men vad surfar ni här nere? Sett många som kör kite men jag e oldschool och är sugen på att köra gammalt hederlig bräda med segel. Förr körde jag det som kallades course race och nu är jag sugen på lite mer wave freestyle men det är roligare om fler kör samma sak… Så blir det till att lära sig kite eller finns det fler som vindsurfar här och med vad i så fall?

  #1504042
   karlklasen 
  Deltagare

  Höllviken Väg 100, vid busshållplatsen på V-N, stranden (Parkv eller Storv) på SV-NO. Stranden norr om Skanörs hamn (ev kallad hundbadet( på V-N. I Klagshamn verkar det vara en del som kör men jag har aldrig varit där. Höllvikenstranden ostliga delen (där det ligger en surfklubb, ungefär slutet av S Mariav), kan bli vågor på SO. Kolla Fb-gruppen Surf’s up Skåne.

  1 användare tackade författaren för det här inlägget.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

svara

Sveriges största community för vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing och SUP sedan 1998
©2019 Surfzone - Share the Stoke

Logga in med

 Facebook
 Google

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account